Шампионът от 2021-ва година разделя Григор Димитров от дебютна поява

...
 Шампионът от 2021-ва година разделя Григор Димитров от дебютна поява
Коментари Харесай

Шампионът от 2021-ва и световен №9 е следващото препятствие пред Григор Димитров в Маями

 Шампионът от 2021-ва година разделя Григор Димитров от дебютна поява в 1/4-финалите на Мастърса в Маями. Световният номер девет Хуберт Хуркач преодолява съпротивата на Себастиан Корда, надигравайки го с крайното 7:6(5) 6:7(5) 6:3, с което резервира възможностите си за трети трофей от " Мастърс " сериите в своята кариера. Хуркач доближи до тази фаза след две трисетови победи, като през вчерашния ден осъществя единствения пробив в мача за преднина от 3:2 в решителната част и оттова насетне нямаше проблеми да задържи преднината си.

Въпреки сериозните триумфи на осмия подложен в Маями, то Григор може да се похвали с 4 победи в също толкоз мачове със 196-сантиметровия състезател, само че е въпрос на уместност да признаем, че борбите сред двамата положителни другари постоянно са доста оспорвани и постоянно даже са били решавани след тайбрек в третия сет.

Преди два дни Димитров сподели за Алехандро Табийо, че е един от най-добре сервиращите играчи, които в миналото е срещал, а против Хуркач задачата на посрещачите нормално е още по-тежка, само че българинът неведнъж към този момент е показвал, че знае по какъв начин да побеждава колоса и се надяваме през днешния ден още веднъж да го стори.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР